Tjänster

Elektriska installationer

Våra elektriker assisterar dig med alla elbehov, från stora anläggningar till mindre fastigheter. Med många års erfarenhet och behöriga elektriker erbjuder vi en trygg och kvalitativ elservice. Vi utför alla typer av installationer och har specialkompetens inom nyproduktion, renovering och entreprenad. Vårt team består även av specialister inom grön teknik så som solceller och elbilsladdare.  

Belysning

Vi utför alla sorters installationer och reparationer för belysning.

Från mysig hem- och trädgårdsbelysning till trapphus- , industri- och kontorsbelysning. Förbestämda funktioner eller kanske mobilstyrda funktioner för smarta hem med Plejd!

Smarta hem

Vi erbjuder expertguidning för smarta hem-lösningar, inklusive fullständig planering och driftsättning. Kompletterar din vanliga knapp eller vägguttag med fler sätt för styrning. Använd appen i soffan eller din röst via Google Home när du har händerna fulla. Oavsett situation så ger Plejd dig många fler sätt att styra ditt hem för en bekvämare tillvaro.

Grön el

Vi genomför installation av laddbox till din elbil eller plug-in hybrid. Kontakta oss så rådgiver vi dig för marknadens enklaste och smartaste elbilsladdare.

Vill du ha installation av solceller i liten och stor skala. Vi följer Elsäkerhetsverkets föreskrifter och kontrollerar att varje arbetsmoment utförs på ett säkert och korrekt sätt.

Byte av vägguttag

Fräscha till hemmet med nya vägguttag och tryckknappar. Passa på att kanske installera dimmer eller mobilstyrda funktioner med moderna tjänster för smarta hem från Plejd. 

El besiktning

Säkerhet är viktigt för alla!

-Hos oss kan du boka ledningsinspektion för att snabbt få reda på om ledningarna håller för belastningen, speciellt i gamla hus.

-Elbesiktningen garanterar fackmannamässigt utförda elinstallationer. Elcentral

Vi ordnar allt som rör din elcentral. Från småfix, felsök och reparationer till att byta ut och installera nya elcentraler. 

Akuttjänster

Vi har väldigt erfarna jourelektriker tillgängliga vid akuta fall 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan! Elektriker samma dag eller dagen efter!

076-565 69 57