JUST NU 25% RABATT på elcentral byte! Utöver ROT-avdrag (30%)

Kontaktformulär

Efter inskickad begäran kontaktar vi dig för tidsbokning!

Betalning sker via faktura efter installationen

Priser vid elcentral byte:

- Inbyggnation av el komponenter som är intilliggande till befintlig central, in till nya centralen 420kr/styck (tala om innan)

- Demontering av närliggande el komponenter 665kr/timmen

- IP-klassad kapsling 1050kr

- Fasbalansering 770kr

Priser:

- Kontroll av hela elanläggningen (okulär besiktning och kontinuitetsmätning)  2 800kr

- Elbesiktning, grundlig besiktning inkl. protokolldokumentation 8 400kr

(Elbesiktningen innefattar en elcentral med undercentraler samt fastighet/bostad på upp till 200 kvm) 

- Felsökning + reparation  665kr/timmen

- Byte av mätartavla /elmätare till 3-fas.  (Upp till 3*25A) 7 900kr / (Upp till 3*80A) 8 900kr

- Byte av matande huvudledningar/stigarna prissätts individuellt beroende på dimension och längd per meter

- El renovering /elstambyte - byte av infällda kablar inkl. uttag, tryckknappar och lamputtag 450kr/kvm

- Skydds jordning 665kr/timmen + materialkostnader

- Annat elarbete 665kr/timmen + materialkostnader

- Servicebil 600kr

Samtliga priser är inräknade med moms och med ROT-avdrag. Fråga oss om du är osäker ifall du har rätt till ROT!Vad är det som ingår i centralbytet (installationen)?

- Framkörning servicebil

- Material som kapsling med plintskena, huvudbrytare, jordfelsbrytare, automatsäkringar, kopplingskablar, fasskena, jordskena, nollskena, gruppförteckning och märkning

- Demontering av gamla säkringsskåpet/centralen, bortkoppling av samtliga säkringar och kablage som befinner sig i gamla säkringsskåpet/centralen

- Flytt på kapslingar och el komponenter intilliggande som är kopplade till centralen, så att nya centralen får plats, detta ingår. Om ej möjligt är alternativet ett tillägg att bygga in el komponenten in i centralen (420kr/styck). Resultatet är då en större ny elcentral

- Installation av ny säkringsskåp/elcentral på befintliga kablar inkl. märkning

- Isolationsmätning av dina kablar i väggarna, bedömning av skicket och informering om anmärkning upptäcks

- Spänningsavprovning av centralen och spänningssättning av anläggningen

- Gruppförteckning sammanställs och placeras bredvid centralen

- Kontrollprotokoll dokumenteras och lagras i vårt system. Kan skickas till kund av elektrikern på plats eller till försäkringsbolag i efterhand på begäran.

- Grovstädning

- En genomgång av den nya säkringsskåpet/centralen

Bortforsling/sophantering av gamla säkringsskåpet/centralen ingår ej.Byt din elcentral och skapa en säkrare framtid för ditt hem

Din elcentral är hjärtat av ditt hem, ansvarig för att fördela elektricitet till alla dina elektriska apparater och enheter. Men när varje år går och tekniken utvecklas, är det viktigt att se över och överväga en uppgradering av din elcentral för att säkerställa att den kan möta dagens och morgondagens behov. Vårt faktura är även ett giltigt underlag för ditt försäkringsbolag.

Säkerhet först - i linje med Elsäkerhetsverkets rekommendationer

En modern elcentral är inte bara mer effektiv och pålitlig, den är också säkrare. Med avancerade säkerhetsfunktioner som jordfelsbrytare och överspänningsskydd kan du minimera risken för elektriska problem och olyckor i ditt hem. Elsäkerhetsverket rekommenderar regelbundet översyn och uppgradering av elcentraler för att säkerställa maximal säkerhet för hemmamiljön. Genom att investera i en ny elcentral tar du ett steg mot en tryggare och säkrare miljö för dig och din familj.

Fördelar gentemot försäkringsbolag och deras krav

Många försäkringsbolag har specifika krav när det gäller elsäkerhet i hemmet. Genom att uppgradera din elcentral och därigenom förbättra elsäkerheten kan du potentiellt kvalificera dig för lägre försäkringspremier eller försäkringsrabatter. Dessutom kan en moderniserad elcentral minska risken för elrelaterade skador i ditt hem, vilket i sin tur kan göra det lättare att få försäkringsersättning om olyckan skulle vara framme.

Ökad kapacitet och flexibilitet

Med dagens moderna elcentraler kan du också dra nytta av ökad kapacitet och flexibilitet. Genom att uppgradera din elcentral kan du enkelt hantera ökande energibehov och integrera smarta teknologier för att optimera din energianvändning. Det ger dig inte bara mer kontroll över din elkostnad, utan också en bekvämare och mer hållbar livsstil. Vi använder oss endast utav CE märkta produkter som uppfyller svensk standard.

Framtidsanpassad teknologi

Att byta din elcentral är inte bara ett steg för nuet, det är också ett steg mot framtiden. Genom att investera i modern teknologi och flexibilitet idag kan du vara säker på att ditt hem är redo att möta de utmaningar och möjligheter som framtidens elektricitet kommer att erbjuda.

Erfarna experter vid din sida

Vi på Certifierade Elektriker Stockholm är här för att hjälpa dig med varje steg av processen. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina specifika behov och budget. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en professionell installation för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

Ta steget mot en säkrare och mer framtidssäker hemmiljö genom att kontakta oss idag för att diskutera dina alternativ för att byta din elcentral. Låt oss tillsammans skapa en säkrare och mer bekväm framtid för dig och din familj, i enlighet med Elsäkerhetsverkets rekommendationer och med fördelar gentemot försäkringsbolag och deras krav.